Gratis bezorging vanaf €29 - Altijd 3 jaar garantie - Besteld voor 16u, volgende werkdag geleverd.

Over Ons

alarmzonderkabel.be is een onderdeel van AV-Solutio.be

Onze klanten kunnen dan ook rekenen op de support en know-how binnen AV-Solutio.be | Hifis BV.  Deze 8 koppige bende is dagelijks bezig met (installeren van) beveiliging, domotica en audio-video-installaties in België en ver daarbuiten. Onder aanvoer van onze zaakvoerder Bart zijn we dagelijks in de weer voor onze klanten, particulier en bedrijven. BGelectro bvba is een vergunde onderneming voor alarmsystemen en camerabewaking.

AV-Solutio.be vind dat iedereen zich veilig moet kunnen voelen. Via alarmzonderkabel.be bieden we dan ook het gamma van AJAX-systems aan, een competitief geprijsd en technisch hoogstaand draadloos alarmsysteem. We gebruiken het zelf ook in onze installaties en zijn dan ook dagelijks verbaasd van de snelheid en het installatiegemak van dit draadloos alarmsysteem. Dat je hierbij geen kabels moet trekken is samen met de intiutieve bediening via de app het belangrijkste argument, voor dit draadloze alarmsysteem.

 AV-Solutio.be is niet alleen uw draadloze beveiligingspecialist, maar is eveneens bedrijvig met Videofoon.be en muziekinstallaties Hifis.be.

Breng een bezoekje aan onze website: www.av-solutio.be of onze Facebookpagina.

U kan ons ook een bezoekje brengen in onze showroom: Mechelbaan 665b, 2580 Putte